Ohjeita hallin käyttäjille

Turvallisen harrastamisen jatkamiseksi hallin käyttäjät sitoutuvat noudattamaan alla olevia ohjeita:
● Halliin ei saa tulla, mikäli on pienintäkään sairauden oiretta.
● Hallin käyttö on sallittu vain Halliyhtiöltä virallisesti varatuilla vuoroilla.
● Hallin käyttäjät noudattavat yllä olevassa kuvassa näkyvää kulkuohjetta.
● Halliin sisätiloihin saa tulla paikalle aikaisintaan 10 minuuttia ennen oman vuoron alkua (katso kuva: kenttäkohtainen odotusalue) ja poistuttava välittömästi oman vuoron loputtua (katso kuva: poistumisreitit). Kentälle saa mennä vasta oman vuoron alettua.
● Kaikki yli 12-vuotiaat hallin käyttäjät ovat velvollisia käyttämään kasvomaskia hallin yleisissä tiloissa sekä siirryttäessä omalle vuorolle/vuorolta.
● Ohjaajat ja valmentajat ja muut toimihenkilöt käyttävät kasvomaskia aina, myös harrastustilanteessa. Pelaajat voivat harjoitella ilman kasvomaskia.
● Ohjaajat, valmentajat ja muut toimihenkilöt ovat aina samoja henkilöitä ja ryhmä kokoontuu aina samassa kokoonpanossa. Jokaisella harjoituskerralla kirjataan ylös läsnä olleet ja ohjeistetaan oikeanlainen käsi- ja yskimishygienia.
● Aikuisten harrastustoiminta on suljettu hallin sisätiloissa alkaen 8.3.2021
● 2007-2002 syntyneiden harrastustoiminta toteutetaan enintään 10 hengen ryhmissä kuitenkin siten, että kentän voi jakaa ja kentällä voi toimia erillisiä 10 hengen ryhmiä, mikäli ryhmien välille ei synny lähikontaktia.
● 2007-2002 syntyneiden kaikki harjoitteet toteutetaan siten, että 2 metrin väli osallistujien välillä säilyy ja ettei lähikontakteja synny. Esimerkiksi peli- tai otteluharjoituksia ei järjestetä. Suosittelemme toiminnassa esimerkiksi tekniikka- ja fysiikkaharjoituksia.
● Vanhempien ja muiden ulkopuolisten henkilöiden oleskelua hallilla ei sallita.

Turvallisia treenejä!