Halli suljettu toistaiseksi

Ylöjärven Urheiluhallit Oy on päättänyt sulkea hallin kokonaisuudessaan toistaiseksi käynnissä olevan koronavirusepidemian vuoksi. Halli avataan heti, kun se on terveysviranomaisten ohjeiden mukaan turvallista. Hallin kaikki vuorot ovat siis peruttu eikä käyttövuoroja laskuteta hallin käyttäjiltä 15.3.2020 jälkeiseltä ajalta.

Sulkemispäätös aiheuttaa huomattavia taloudellisia menetyksiä Ylöjärven Urheiluhallit Oy:lle ja asettaa samalla yhtiön tulevaisuuden vaakalaudalle. Vuorojen peruuntuminen lopettaa yhtiön tulot kokonaisuudessaan, kun harjoitus- ja pelivuoroista saatuja tuloja ei enää saada. Menojen tasapainottaminen yhtä nopeasti ei ole kuitenkaan mahdollista, joten tasapainon löytämiseksi etsitään nyt uusia ratkaisuja. Tavoiteena on, että pitkän odotuksen jälkeen Ylöjärvelle saadut huippuolosuhteet eri lajien harrastamiseen saadaan turvattua myös tuleville vuosille.

Tulemme tiedoittamaan lähiaikoina omasta puolestamme tilanteen etenemisestä sekä mahdollisuuksista tukea halliyhtiötä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.